Christmas holidays in store Hansbeke

News

Nieuwe producten in de kijker

19/12/2019 Author: Sophie Pauwels |

Stressless wordt Sport Zen:
Sport zen is een granenvrije mengeling met een laag gehalte aan suiker en zetmeel. Met toegevoegde specifieke kruiden, een verhoogd magnesiumgehalte en toegevoegde essentiële aminozuren (tryptofaan) die nodig zijn voor de aanmaak van de hormonen serotonine en melatonine waardoor het voer geschikt is voor stressgevoelige, zenuwachtige of kijkerige paarden. 
MEER OVER SPORT ZEN

Fiber Cubes:  Granenvrije korrel op basis van hoogkwalitatieve vezelbronnen. De ideale aanvulling op het rantsoen van alle paarden en pony's. Hij levert voedingsstoffen uit goed verteerbare vezels zodat de ruwvoerbehoefte van het paard voldaan wordt.
MEER OVER FIBER CUBES

Gastro Cubes: Specifieke korrel die de maag gezondheid ondersteunt en de reinigende werking van de lever bevordert (door de toevoeging van mariadistel). Verrijkt met antioxidanten, vitamine E, polyfenolen, levende gisten en toxine binders voor een optimale spijsvertering.
MEER OVER GASTRO CUBES

Indien u nog vragen heeft over een van deze producten, lichten wij deze graag toe op onze stand tijdens Jumping Mechelen!